Συχνές Ερωτήσεις

Αν είστε μαθητής Δημοτικού και Γυμνασίου μπορείτε να βγάλετε κάρτα προσκομίζοντας την αστυνομική ταυτότητα του κηδεμόνα σας. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να γίνουν μέλη με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι αλλοδαποί θα πρέπει να προσκομίσουν το διαβατήριο τους. Συμπληρώνοντας μία αίτηση εγγραφής στη βιβλιοθήκη γίνεστε αυτόματα μέλη.

Η κάρτα δανεισμού είναι απαραίτητη για το δανεισμό βιβλίων και άλλου υλικού.

Αν το βιβλίο που ζητάτε είναι δανεισμένο μπορείτε να μπείτε στη λίστα αναμονής και να σας ειδοποιήσουμε όταν αυτό επιστραφεί. Αν ζητάτε κάποιο βιβλίο που δεν υπάρχει στη συλλογή μας, μπορείτε να μας το προτείνετε και αν κριθεί σκόπιμο θα προστεθεί στη συλλογή μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 25724035, είτε ηλεκτρονικά στο library@agiosathanasios.org.cy και δώστε μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει. Η αρμόδια υπάλληλος θα σας επικοινωνήσει μαζί σας.

Και βέβαια. Στην βιβλιοθήκη θα βρείτε μεγάλη συλλογή με ενημερωμένες εγκυκλοπαίδειες, λεξικά και βιβλία που καλύπτουν τα σχολικά μαθήματα. Μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες μέσω διαδικτύου. Επιπλέον το προσωπικό μας μας μπορεί να σας βοηθήσει στην έρευνα σας.

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν στους καταλόγους άλλων βιβλιοθηκών από τους συνδέσμους Κατάλογοι άλλων Βιβλιοθηκών [www.cln.com.cy]

Το κάθε μέλος έχει τη δική του κάρτα δανεισμού με την οποία μπορεί να δανεισθεί μέχρι τέσσερα (4) βιβλία. Η διάρκεια δανεισμού διαρκεί δεκαπέντε (15) ημέρες με δυνατότητα μίας ανανέωσης των δεκαπέντε (15) ημερών.

Μπορείτε να ζητήσετε από τη Βιβλιοθήκη να οργανώσει ξενάγηση για τους μαθητές σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη υπεύθυνη βιβλιοθηκονόμο σε ωράριο λειτουργίας στο τηλ.: 25724035 ή μέσω email: library@agiosathanasios.org.cy